Интро за 1xBet

Интродукция на 1xBet

1xBet от 2011 година предлага онлайн залози, като набира все по-голяма популярност и вече има над 400 000 потребителите. Руският букмейкър е особено популярен в Русия и Източна Европа с разнообразни възможности за залагане и пазари. Сайтът е преведен на 40 езика, включително и български. Различните методи за разплащане и теглене на средства го правят предпочитана платформа, като предлагат и виртуалната валута на Bitcoin.

Букмейкърът е лицензиран в Русия от Roskomnadzor, но за съжаление нямат още лиценз в България. Въпреки това Вие можете да влезнете през алтернативен линк и да си направите регистрация.

Регистрация

1XBet предлага много методи за регистрация според това кое е удобно лично за Вас. За да си направите регистрация трябва да влезнете в сайта чрез един от алтернативните линкове и след това да изберете някой от тези методи за регистрация:

 • Чрез телефонен номер
 • Чрез Имейл
 • С един клик
 • Чрез социалните мрежи
 • С Bitcoin
 • Стъпка 1: Влезте в сайта на букмейкъра от актуалния линк тук;
 • Стъпка 2: Бутона „Регистрация“ се намира в горния десен ъгъл.

  Как да си направя регистрация в 1xBet - Ubetrade спортни прогнози

 • Стъпка 3: Изберете начин за регистрация – с имейл, телефонен номер, един клик, социални мрежи или Bitcoin.

  Регистрация в онлайн букмейкъра 1xBet - Ревю на 1xBet от Ubetrade

 • Регистрация чрез имейл:

 • Стъпка 4: Ако изберете метод за регистрация чрез имейл ще е необходимо да въведете страна, валута, имена, имейл и парола.

 • Стъпка 5: След като въведете данните, натиснете отметката за навършени 18 години и натиснете бутона „Регистрирай се“.

 • Стъпка 6: Ще получите имейл за потвърждаване на регистрацията.

  Регистрация в 1xBet през имейл - Ubetrade ревюта на букмейкъри

 • Регистрация чрез телефон:

 • Стъпка 4: Единственото, което трябва да направите е да въведете телефонния си номер и предпочитана валута.

 • Стъпка 5: Ще получите SMS, съдържащ Вашето уникално ID и парола.

 • Регистрация с 1 клик:

 • Стъпка 4: Буквално с един клик. Трябва да въведете държава и валута, а по подразбиране е за България и български лева. Вие трябва да натиснете само бутона „Регистрирай се“.

  Когато депозирате сума обаче ще иска допълнително информация за Вас.

 • Регистрация чрез социални мрежи:

 • Стъпка 4: Изберете с профил на коя социална мрежа искате да влезете – Facebook, Twitter и Google+.

 • Регистрация чрез Bitcoin:

 • Стъпка 4: Въведете имейла, който използвате с крипто валута. Необходимо е да имате електронен портфейл, за да се регистрирате по този начин.

Как се верифицира акаунт?

За да изтеглите сума от букмейкъра, трябва Вашият акаунт да бъде верифициран. Може да използвате един от следните методи: чрез лична карта, паспорт или документ за транзакция от Netteler, Skrill или EcoPayz.

100 Евро начален бонус

Това е най-големият бонус, който се предлага на потребителя още при регистрацията му. Той представлява 100% от депозираната сума или до 100 евро бонус върху депозита. Разбира се има условия за използването му – трябва да превъртите три пъти цялата сума на бонуса + депозита, за да изтеглите печалбата си. Ако се опитате да теглите средства преди това ще се анулира бонуса, който сте получили. Друго много важно условие е, че трябва да правите залог в 3 селекции (права колонка), за да Ви го счита към превъртанията.

Дизайн и структура

Дизайнът на сайта е изчистен, а структурата на сайта е лесна за навигиране.

Дизайн и структура на сайта на 1xBet

В основното меню може да намерите най-често търсените възможности на сайта като секциитe „Спорт“, „На живо“, „Bingo“, „Бонуси“ и „Резултати“. В централната част може да видите спортните срещи, на живо у акумулатора на деня. От ляво може да изберете дали искате за определена държава срещите или за света. В лявото меню са подредени топ първенствата в различни спортове като футбол, баскетбол, тенис и други спортове.

В менюто от дясно ще видите Вашите залози, актуални оферти и бонуси.

Спортни залози

В секцията за спортни залози на 1xBet ще видите всякакви спортове за залагане. В лявото меню на сайта са спортове, като в началото са подредени най-популярните, след което се подреждат по азбучен ред. Там може да намерите Австралийски футбол, Американски футбол, Бейзбол и всякакви други.

Малко са сайтовете, в които в дадена среща да имате 800 опции за залог. Имате възможност да залагате на различни пазари като брой голове, гол в добавено време на мач и много други.

В секцията „Спорт“ може да намерите много различни събития, но ако искате да видите тези от определен ден, влезте в „Ежедневно“ в лявото меню на сайта.

Залози на живо

Една от най-предпочитаните възможности на онлайн залозите в момента е залогът „На живо“. Може да го откриете още в началната страница в секцията „На живо“. Веднага ще Ви се появят най-предпочитаните срещи, които се излъчват в момента. Вълнуващото при срещите на живо е това, че коефициентите се променят постоянно според развоя на срещата и когато усетите определен развой на мача, може да заложите в реално време. Когато влезнете в определено събитие ще видите много статистики и пазари, на които да заложите.

Пряко излъчване

Онлайн платформата предлага много срещи, които се излъчват на живо. За целта влезте в секцията „На живо“ и в нея може да видите събитията, които се излъчват с картина. Влезте в двубоя и натиснете в полето със статистика бутона „play“.

Отличително за прякото излъчване на 1xBet е, че може да гледате срещата на пълен екран, което повечето букмейкъри не предлагат.

„Кеш-Аут“ екстра

Опцията “Cash Out” е изключително модерна и представлява затваряне на залог преди края на срещата. В онлайн платформата на 1xBet ще видите тази опция в почти всички спортове, а в срещите със залог на живо плътността е почти 100%.

Характерно за Кеш Аут-а на букмейкъра е, че няма забавяне и когато кликнете за затваряне на залог, той се закрива мигновено. Ако все пак имате някакъв проблем или въпрос за това, може да се свържете с екипа на 1xBet.

Мобилен 1XBet

За феновете на залаганията на път има специално разработена мобилна версия и апликация. Независимо дали мобилното Ви устройство е на операционна система Android, iOS или Windows, може да изтеглите приложението от iTunes или сайта на 1xBet напълно безплатно.

Мобилната версия също е удобен вариант за тези, които предпочитат да влизат през браузъра на мобилното устройство. Понякога коефициентите при мобилната версия са по-големи от настолната. Това е изключително предимство, затова ги сравнявайте.

Разплащателни методи

1XBet е известен с много предлагани методи за разплащания. Независимо каква дебитна или кредитна карта използвате, това не е проблем. Праговете за разлика от много други букмейкъри не са толкова ограничаващи – при повечето минималният праг за депозиране е на стойност 1 евро, а за теглене 2 евро.

Предлаганите методи за разплащане са: Visa/Maestro, Neteller, EcoPayz, Bitcoin, Paykasa, Paysafecard, B-Pay и др.

Афилиейт програма

1XBet е нова компания за онлайн залози, затова има нужда да се разширява. С тази цел е създала партньорска програма за всички, които имат сайтове и биха рекламирали услугите на 1xBet. За да станете партньор е необходимо да попълните регистрационна форма. След одобрение ще получите банери и други рекламни материали, които да сложите на уеб сайта Ви с уникален код, специален за Вас. Размера на комисионната започва от 20% и достига до 25% за тези, които водят редовно нови клиенти на компанията.

Списък с Контакти

Букмейкърът определено държи на удовлетвореността на клиента, затова се стреми към постоянно подобряване на обслужването им. Преди години те имаха сериозни проблеми с отговорите на въпроси на английски, но вече сайтът разполага с огромен екип, а самият сайт е преведен на 40 езика.

Може да се свържете по удобен за Вас начин с екипа чрез:

Нашето мнение и оценка

1XBet се развива и налага на пазарите всяка година. Със своето добро обслужване, компанията отговаря на всички възникнали въпроси на потребителите. Още при регистрация прави впечатление това, че 1xBet дава 4 различни начини за регистриране, според личното удобство на всеки потребител – чрез имейл, телефонен номер, Bitcoin и дори социалните мрежи. Началните бонуси са повече от добри – повечето букмейкъри слагат горен праг на бонуса далеч по-ниско от 100 евро. Възможностите за залози са много, а в някоя събития може да залагате в над 800 пазара. Букмейкърът предоставя за много събития опцията “Cash Out” и залози на живо, което прави сайтът му достоен конкурент на останалите компании. Мобилната версия и апликация са поддържани от повечето мобилни устройство и в някои случаи предлагат за събития дори по-високи коефициенти от настолната версия. Едно от най-големите предимства на 1xBet са разнообразните методи за разплащане, в това число и с портфейл на Bitcoin.

Очаквайте много нови предложения от 1XBet –  темповете, с които се развива са впечатляващи.