Ubetrade.com е сайт, който се стреми да Ви даде цялата необходима информация за популярните букмейкъри в България.

Зад него стои млад и целенасочен екип с богат опит в сферата на онлайн залозите. Всекидневно обновяваме информацията за букмейкърите и добавяме новини, за да сте в крак с последните новини в залаганията.

В раздела „Прогнози“ може да прочетете нашите виждания относно предстоящи събития и да вземете адекватно решение за позиция на пазара.

Ние искаме да изберете правилния букмейкър, който отговаря на нуждите Ви. Затова сме направили подробно ревю за всяка една от наложилите се платформи за онлайн залози – Bet365, Efbet, Betfair, Pinnacle и 1xBet. Някои от тях все още не са лицензирани в България, затова в ревютата ни ще намерите и алтернативни линкове, през които да достъпите съответния сайт. Всяко едно ревю съдържа: бонуси, условия за ползване, начин на регистриране, опции за залог, налични функции и наша оценка за обслужване на клиентите.

Знаем, че за Вас е важно да знаете наличните бонуси за всеки букмейкър преди да се регистрирате. С тази цел направихме страница „Бонуси“, която да Ви помогне и ориентира бързо в света на бързите печалби.

Нашата мисия е да представим прозрачно всеки един от букмейкърите и да Ви помогнем при избора на такъв. Ако имате някакъв въпрос към нас с удоволствие ще откликнем.