Какво представляват букмейкърските бонуси

Бонусът е обикновено средство, с което букмейкърът привлича нови и съществуващи клиенти – най-привлекателния аспект от онлайн залаганията. Това е сума, която може да заложите, след като вкарате първоначален депозит. Обикновено е процент от общия депозит и може да изтеглите сумата, след като превъртите бонуса си. Освен при депозит има и безплатни бонуси. Това означава, че букмейкърът Ви дава определена сума, която залагате и ако прогнозата Ви се окаже вярна, печелите разликата. Има и друг вид бонуси, специално за редовните играчи – специални промоции, допълнителни средства и др.

За какво да внимаваме при избора на бонус

Първото нещо, с което букмейкърът грабва, са бонусите. Преди да се впуснете в света на онлайн залозите прочетете и разберете правилно условията, които ги съпътстват. Най-популярни са първоначалните бонуси „до 100 лв.“. Това означава, че ще получите до 100 лв. в зависимост от Вашия първи депозит. Реално този бонус представлява процент от Вашта вкарана сума – 50 %, 100% и др. Например определения от букмейкъра бонус е 50% от първия Ви депозит, с ограничение до 100 лв. В такъв случай ако вкарате 200 лв. депозит ще получите бонус в размер на 100 лв., но не и повече.

Друго, за което трябва да внимавате, са правилата за получаването му. Това зависи от политиката на букмейкъра, като понякога е необходимо да въведете код или да потвърдите. В повечето случаи имате определен срок за използване на бонуса – между 7 и 30 дни.

Най-важното условие за бонуса е усвояването му. На езика на залаганията се казва „да се превърти“ бонуса. Когато получите бонус към депозита си, обикновено трябва да го превъртите 2 или 3 пъти, за да изтеглите сумата. Например сте направили 100 лв. депозит и получавате 100 лв. бонус. За да ги изтеглите според условията на букмейкъра трябва да превъртите бонуса 2 пъти. Това означава, че за да изтеглите сумата трябва да сте разиграли 400 лв. ( 2х (100 лв. + 100 лв.)

Когато правите залога си също трябва да внимавате за коефициентите. Събитията трябва да са с коефициент поне 1.50 в повечето случаи, за да се калкулират към превъртането.

Дали да изберем промо код или оферта без код?

Офертата без код е само за съществуващи клиенти, а промо кодът е и за новорегистрирани. С промо кода можете да заложите без реално да използвате свои средства, докато офертата без код представлява бонус, след като депозирате или сте заложили на среща. Ако сте още нови в онлайн залаганията, започнете с промо кода, за да научите тънкостите.

Разликата между Промоция, Бонус код и Оферта

Промоцията представлява предложение, което Ви се отправя, за добавяне на определена сума напълно безплатно. Това предложение може да бъде отправено, както към новорегистрирани, така и към съществуващи клиенти. Характерно за промоцията е, че трябва да бъде превъртяна преди да можете да изтеглите сума.

Бонус кодът от друга страна е код или за безплатен залог или за бонус за определено събитие със завишени коефициенти. Условие на букмейкърите при безплатния залог е, че ако спечелите ще имате възможност да изтеглите само спечелената сума. Недостатъците на бонус кодовете са ниските стойности на безплатните залози и печалбите, както и ограничените събития, на които може да заложите.

Офертите са специални предложения за вече съществуващи клиенти. Те могат да бъдат под формата на бонус към определен депозит или залог на живо за определено събитие. Тази техника я изпозват букмейкърите често при големи футболни срещи. Ако сте заложили на някакъв резултат преди срещата може да получите допълнителен залог на живо по време на срещата. По този начин може да се подсигурите да сте на печалба при различни изходи от срещата.

Актуални бонуси за нови играчи

Бонуси на Efbet

Бонуси от Efbet

Ако се регистрирате в Efbet получавате бонус до 110 лв. – 25% от депозита Ви. Това означава, че ако депозирате 440 лв., получавате 110 лв. бонус. От тази възможност може да се възползвате в срок от 30 дни, в които трябва да превъртите бонуса. Прочетете нашето мнение за букмейкъра Efbet.

Бонуси от 1XBET

Бонуси от 1XBET

Тук лимитът на бонуса е може би един от най-високите – 100 евро. Той е валиден за нерегистрирани потребителите, след като депозират сума над 1 евро. Вижте цялото ревю за 1xBet.

Бонуси от Bet365

Бонуси от Bet365

Bet365 предлага много примамвлив начален бонус до 100 лв. За разлика от Efbet при този букмейкър бонусът е 100%, което означава, че ако депозирате 100 лв. – получават бонус още 100 лв. Разбира се, има условия, които вниманително трябва да прочетете, а самият бонус код го получават само нерегистрирани потребители. Вижте цялото ни ревю за Bet365.

Бонуси от Pinnacle

Бонуси от Pinnacle

Пинакъл Спорт не предлагат бонуси и допълнителни оферти, но за сметка на това могат да се похвалят с много високи коефициенти. Букмейкърът се различава от конкурентите си на пазара и е предпочитан от професионалните играчи. Вижте цялото ревю.

Бонуси от Betfair

Бонуси от Betfair

Букмейкърът Betfair дава на своите нови клиенти до 100 евро бонус за спортни залози. Необходимо е след регистрацията да въведете промо код и да направите депозит, като размерът на бонуса е 50% от депозита. Ето повече информация за букмейкъра Betfair.

Бонуси за залагащите през мобилни устройства

Букмейкърите са помислили и за любителите на залаганията през смартфон и таблет. Някои от тях предлага бонус в размер до 50 лв., когато за първи път заложите от Вашето мобилно устройство. За да изтеглите сума обаче трябва да превъртите депозита + бонуса 3 пъти в срок от 90 дни. При залог за дадена среща обръщайте внимание на коефициента – за да Ви го отчете към превъртанията трябва да е не по-нисък от 1.50.

Какви са предимствата и недостатъци при използването на бонуси

Имат много предимства бонусите в онлайн платформите за игра. Някои букейкъри предлагат 100 % бонус от депозита за нерегистрирани до сега. По този начин желаещите имат възможност да се запознаят с платформата, видовете залагания и всичкит услуги, които букмейкърът предлага. От друга страна, когато сте вече регистриран предложенията не спират. Букмейкърите често предлагат промо кодове, промоции и оферти за лоялните си играчи.

Може да се възползвате от бонусите на повече от един букмейкър, но трябва да сте внимателни. Предложенията обикновено са съпътствани с условия, които ако не спазите няма да получите бонуса.

Като негативна черта може да се определи това, че някои бързат да превъртят сумата, за да получат печалба и по този начин се излагат на голям риск. Търпението и контролът са едни от най-важните качества в онлайн залаганията.