Кратко интро за Betfair

Betfair - кои са те

Betfair има 17 годишна история на пазара за залози с над 2000 служители и 1.7 милиона клиента в света. Това, с което компанията се отличава, е невероятна Спортна Борса – в нея всеки, може да залага срещу друг реален потребител за различни събития от спорта. Сайтът предлага една уникална екстра, наречена “Price Rush”. Тя увеличава коефициента за срещите, като те минат през борсата. При регистрация получавате до 100 евро начален бонус за спортни залагания и 20 евро за спортната борса. Така новите клиенти не спазват множество условия, за да получат бонуса и евентуално печалба от него.

Betfair е лицензиран от Държавната комисия по хазарта, затова може да се регистрирате без проблем в официалния сайт на компанията.


Как се прави регистрация

  • Стъпка 1: Влезте в сайта на букмейкъра през този линк.

  • Стъпка 2: Ще отворите началната страница на Betfair и горе в дясно до полето за въвеждане на потребителско име и парола, ще видите „отвори сметка“. Натиснете бутона, за да започнете регистрацията.

    Как да се регистрирам в Betfair - букмейкърски ревюта от Ubetrade

  • Стъпка 3: Ще се отвори нов прозорец с форма за регистрация. Тя е много по-лесна за попълване в сравнение с на други букмейкъри.

  • Стъпка 4: Въведете внимателно и коректно необходимите данни за регистрация. Запомнете отговора на скрития си въпрос и въведете предпочитаната от Вас валута.

  • Стъпка 5: Депозирайте сума, след като сте преминали през останалите стъпки.

Спортни залози

В спортната секция на Betfair може да следите и залагата в 30 вида спорта. Отделени в раздели в горното меню са най-търсените видове спортове, опции и актуални новини.

Спортни залози в Betfair - букмейкърски ревюта от Ubetrade

На преден план може да видите срещите, които се провеждат в момента, както и излъчваните на живо.

В раздел „Футбол“ ще намерите най-следените първенства, лиги и шампионати с високи коефициенти и възможности.

Начален бонус от 100 евро (+ бонус кода ZSKACB )

Ако нямате акаунт в Betfair може да се възползвате от бонуса при регистрация, достигащ 100 евро само до 23 октомври 2018. Ако искате да вземете бонус трябва да въведете промо кода ZSKACB. След това трябва да депозирате сума и ще получите 50% бонус върху нея. За да изтеглите сумата от бонуса ще е необходима да превъртите депозираната сума + бонуса четири пъти. Това означава, че ако депозирате 100 евро ще получите 50 евро бонус и ще трябва да превъртите 600 евро преди да ги изтеглите. Друго условие е, че трябва да правите залози с коефициент над 1.60 и да са в секция „Спортни залози“.

Какво е Price-Rush

Price-Rush е специално предложение от Betfair, в което е вкючена и спортната борса. Тя проверява всички коефициенти, предложени от играчи и слага на определени срещи коефициент, който или е равен на първоначалния, или по-голям. По този начин Вие може да увеличите коефициента си на единичен залог в повечето спортове – футбол, баскетбол, волейбол, тенис и др. Ако има за дадена среща възможен Прайз ръш, може да го видите в електронния си фиш. Това е иновативен начин да увеличите печалбата си, който все повече клиенти на Betfair използват в стратегията си.

Раздел Борса

Букмейкърът може да се похвали с една от най-добрите и иновативни онлайн спортни борси в света. В нея може да залагате на футбол, волейбол, баскетбол, шахмат и много други спортове. Може да избирате дали искате да сте букмейкър или в ролята на играч. От скоро Betfair е разработил и възможност за залог на живо – да заложите, докато тече срещата.

Спортна борса на Betfair - ревю на Betfair от Ubetrade

Спортната борса е опростена максимално, за да може да вземете бързо и адекватно решение при избор на залог.

Начален бонус за спортната Борса (+ бонус кода EXE501 )

Ако искате да се включите в спортната борса на Betfair Вие може да получите бонус в размер на 20 евро, който да Ви поощри. Задължително условие е да сте нов играч и като се регистрирате да въведете бонус кода EXE501. След това ще имате 7 дни да направите залог на стойност 20 евро. Ако залога Ви се окаже губещ ще получите поощрение на стойност 20 евро.


„Кеш-Аут“ възможност

Кеш Аут е възможност да затворите залога си преди края на срещата. Предимство на Betfair е, че предлага опцията “Cash Out” за почти всички спортове. Когато срещата не се развива във Ваша полза, може да спрете залога си и да изтеглите сума, по-ниска от вложената. Betfair пресмята сумата за Cash Out според моментния резултат и възможно развитие на срещата.Така Вие ще се подсигурите да не загубите цялата вложена сума.

Може да проверите дали опцията е налична за дадена среща в електронния си фиш.

ACCA EDGE

Betfair са създали много възможности за своите потребители и една от тях е ACCA EDGE. Тя се осъществява, когато участвате в три или повече срещи със залог. Тогава ако една от срещите Ви е губеща, букмейкърът ще осигури връщане на залога. По този начин Вие може да си докарате много висока печалба от 3 залога и същевременно се подсигурявате ако една от срещите Ви не се развие във Ваша полза.

Тази възможност е налична в „Спортните залози“, като може да залагате и на срещи, излъчвани на живо.

Депозит и Теглене

Потребителите на онлайн платформата имат няколко възможностите за депозиране и теглене на суми.

Когато извършвате банков трансфер, минималната сума за депозит е 15 евро, а максималната – 50 000 евро. При теглене на сума има комисионна в размер на 5 евро.

Може да депозирате с кредитна и дебитна карта – минимален депозит от 6 евро и комисионна в размер на 1,5%.

Ако депозирате сума със Skrill Moneybookers единственото трябва да съобразите депозитът да е над 10 евро.

Мобилна версия и апликации

Betfair е създал удобство за тези, които предпочитат да правят залог през мобилното си устройство. Букмейкърът е един от първите създали мобилно приложение за залози. Независимо дали имате устройство, базирано на iOS, Android или Windows, Вие може да влезнете в магазина за приложения и да го изтеглите безплатно. Освен това може да влезете в сайта и чрез браузъра, като директно ще Ви насочи към мобилната версия, която е с адаптивен дизайн.

Всички функции на настолната версия на Betfair може да ги използвате в мобилната версия и апликация. Прочетете цялото ни ревю за мобилната версия на Betfair.

Affiliate програма

Онлайн платформата дава възможност да станете партньор на един от най-големите букмейкъри в света. За да се включите в партньорската програмата трябва да попълните формата за кандидатстване и да изброите начините, по които смятате да рекламирате Betfair. Това е особено примамлива за тези, които имат собствени сайтове, а ако са с релевантна тематика за прогнози и онлайн залагания, тогава ще имате предимство и при кандидатстване.

Ако Ви одобрят ще имате достъп до множество рекламни банери и текстове, които да използвате за промотиране на сайта. Betfair ще Ви даде уникален код, който да слагате на банерите, за да засича, когато някой се е регистрирал чрез Вас.

Betfair работят с една от най-големите компании за affiliate системи Income Access, които следят с голяма точност получения трафик от даден бранд, комисионните и много други. Друг голям плюс на партньорската програма на Betfair е, че получавате първоначална комисионна в размер на 30% от това, което са изиграли регистрираните чрез Вас посетители.

Вход в афилиейта сайта: www.affiliates.betfair.com.

Контакти и грижа за клиентите

Betfair имат едно от най-добрите обслужвания на клиентите в страната. Ако имате някакъв въпрос винаги може да погледнете в секцията „Задавани въпроси“ и да прочетете отговора мигновено. Ако не го намерите „помощния център“ се намира до логото в лявата част на сайт. Може да се свържете с екипа на Betfair по телефон, имейл  или чат на живо. Отзиви за помощния център са, че отговарят много бързо и ясно на всеки един зададен въпрос.

Списък с контакти:

Телефон: 0035924917755
По имейл: [email protected]
Чат на живо: от този линк

Оценка и заключение

Betfair не случайно е любимият букмейкър на милиони играчи по света. Онлайн платформата предоставя най-голямата спортна борса в света, а екстрите предлагани от нея са много. За повечето събития може да използвате опцията “Cash Out”, с която да спрете залога си и да не сте на загуба. Уникалното предложение Price Rush дава възможност да увеличите коефициента си за дадена среща, като тук има намеса от спортната борса.

Букмейкърът дава много добри първоначални бонуси до 100 евро за всеки ново регистриран играч, а за тези които стартират в спортната борса има също поощрение от 20 евро. Betfair има уникалната възможност за ACCA EDGE, с която да заложите на 3 срещи и ако една е губеща да Ви се върне залога.

Обслужването на букмейкъра е едно от най-добрите в света поради бързия и ясен отговор, който получавате от екипа им.