Интро за Bet365 mobile

Bet365 е един от най-големите букмейкъри в света, доставящ удобство и добри оферти за всички свои клиенти. От 2016 година официално букмейкърът получи лиценз за България и вече всички български потребители могат да влизат в платформата от официалния им сайт.

Той не е утвърден на пазара за онлайн залози просто така. Bet365 предлага много услуги на играчите, опции, пазари и бонуси. Компанията е разработила невероятна мобилна версия за всички любители на онлайн залозите през мобилни устройства.

Мобилната версия е удобна, лесна за ползване и бързо зареждане. Всички функции на настолната версия са достъпни и на мобилната – можете да залагате на живо, да гледате пряко предаване от мобилното си устройство и да заложите на всички налични пазари.

Доказаният букмейкър е разработил и мобилни апликации за най-известните операционни системи – Android и  iOS. Необходимо е просто да влезнете в сайта и да изтеглите приложението напълно безплатно.

Bet365 апликация за Android

Android апликацията на Bet365 е с опростен дизайн, предлагащ абсолютно всички функции на сайта. Може да следите коефициентите на срещи, да гледате на живо срещи и да направите залог.

За съжаление не може да изтеглите апликацията директно от Google Play, защото хазартните приложения не се предлагат в него. Вместо това може да влезнете в мобилната версия на сайта от браузъра и от там да го изтеглите. След като Ви зареди началната страница, плъзнете до долу – ще видите „Виж всички апликации за bet365“. От там изберете приложението за Android и ще го изтеглите напълно безплатно на мобилното си устройство.

Bet365 апликация за iOS

Вече може да залагате от Вашия iPhone или iPad в Bet365. Мобилната апликация е със стилен дизайн и предлага всички функции на сайта. Може да се възползвате от разнообразието на In-Play и Pre-match пазари, да следите постоянно променящи се коефициенти и да залагате на живо.

Може да се сдобиете с мобилната апликация за iOS директно от App Store безплатно или да я изтеглите от мобилната версия на Bet365. Влезте през браузъра в сайта и най-отдолу ще видите „Виж всички апликации за Bet365“. Като натиснете върху това, ще Ви отвори страница, със всички налични апликации – изтеглете тази за iOS.

Мобилна версия на Bet365 за онлайн залози

Дизайн и структура на мобилния Bet365

Bet365 може да се похвали със страхотен дизайн и опростена навигация на мобилната си версия и апликация. Като цяло няма съществена разлика между двете версии – през двете са налични всички функции на сайта.

Мобилна версия на Efbet за онлайн залагане

Когато влезнете в мобилния Bet365 на началната страница ще видите водещи срещи, които се провеждат в момента, събития със залози на живо, както и водещо спортове за онлайн залози. Най-отгоре в дясно се намира „Логин“, с който с един клик да влезнете във Вашия акаунт. Регистрацията също е налице още в началната страница от ляво на „Логин“.

В дясно има бутон „A-Z“, който ако го натиснете ще Ви се отвори меню с всички налични спортове за залози, подредени по азбучен ред. Най-отгоре в менюто има 3 секции – Спорт, На живо и Оферти. Ако изберете секцията „На Живо“ ще може да видите всички  излъчвани спортове с опция за залог на живо.

Най-отдолу на мобилната версия ще намерите правила за ползване, контакти и много друга информация.

Залози през мобилния Бет365

Всички налични функции на сайта са налични и при мобилната версия и апликация на Bet365. Можете да следите статистики, провеждащите се мачове в момента, както и тези които предстоят.

Трудно могат да се определят някакви недостатъци на мобилния Бет365. Може да залагате на всички пазари, които ги има и в настолната версия – картони, брой контузени, голове и др. Освен това залозите на живо също са налични и то за всички събития, които ги има и на компютърната версия.

Разлика между мобилната версия и апликациите на Бет365

Някаква съществена разлика между мобилната версия и апликация на Бет365 няма. Букмейкърът предлага всички функции и на двата варианта – може да направите залог на живо за Вашия любим отбор, да следите променящите се коефициенти и да гледате срещата от екрана на Вашия телефон.

Както споменахме разлика в двете възможности почти няма. Ако искате да залагате от мобилната версия на сайта трябва да влезнете през браузъра на устройството. Мобилната версия зарежда изключително бързо. От друга страна ако Ви е по-удобно с един клик да влезнете в онлайн платформата, тогава може да изтеглите апликацията или от App Store за операционна система iOS, или от мобилната версия на сайта за базираните на Android устройства.

Мобилен бонус при регистрация в Бет365

Мобилните бонуси са еднакви със стандартните от настолната версия на сайта. Имате стартов бонус като новорегистриран на стойност до 100 лв. или 100% бонус върху депозираната сума. Ако направите квалифициращ залог от мобилно устройство получавате 100% бонус. Феновете на тенис от друга страна могат да спечелят до 50% повече.

Депозит и теглене през мобилни устройства

Методите за депозиране и теглене през мобилния Bet365 са много. Можете да извършвате транзакции с кредитни и дебитни карти, банкови преводи, Neteller, Skrill, ePay.bg  и много други. Компанията предоставя реално всички методи за разплащане от настолна версия и на мобилната.

За да направите депозит или теглене, влезте в секцията „Депозити“, изберете метод на плащане и въведете необходими данни.

Нашето мнение и оценка

Определено Bet365 се грижи за своите клиенти. За пълното им удобство е разработила иновативна мобилна версия на сайта, както и апликации за известните операционни системи.

Мобилната версия се зарежда бързо. Лесна навигация, приятен дизайн и всички функции на сайта. Няма защо да се притеснявате, че ако влезнете от мобилното си устройство няма да можете да направите залог на живо или да използвате определена опция – всички опции са налични, както и събития със залози на живо.

Единствено необходимо е да имате интернет достъп. Ако искате да изтеглите приложение за Android трябва да го изтеглите през мобилната версия, а за феновете на iOS могат и от App Store. Ако си направите регистрация през мобилно устройство може да получите всички налични бонуси, които ги има и в компютърната версия на Bet365.

Платформата е една от най-предпочитаните за онлайн залози , поради сигурността и коректното отношение към клиентите си.