Какво представляват мобилните залози

Мобилните устройства са част от нас вече – навсякъде сме с тях, всичко правим през тях. Те предоставят изключителното удобство да правите каквото искате, независимо къде се намирате – да се свържете с някой, да слушате музика, да проверите социалните мрежи и дори да заложите, докато гледате мача на стадиона. Идва Ви идея за залог, който смятате, че ще Ви донесе голяма печалба, обаче нямате възможност да седнете на компютъра и да заложите на срещата. За такива ситуации повечето букмейкъри са създали удобство, за да можете, където и да се намирате, да влезнете в акаунта си и направите залог.

Онлайн залозите през мобилно устройство са възможни през два варианта. Букмейкърите създават мобилна версия на сайта си или мобилна апликация, през която да влизате. Мобилната версия на сайта представлява версия на сайт, удобна за ползване, когато се използва мобилно устройство. Мобилната апликация от друга страна е приложение на букмейкъра, което може да изтеглите от сайта или App Store ако е устройство, базирано на iOS.

Мобилните залози са една удобна възможност за всички любители на залозите. Чрез тях можете лесно да направите онлайн залога си, където и да се намирате, а единственото, което Ви е необходимо е достъп до интернет.

Едно от големите предимства на това да опитате мобилната версия/ апликация на букмейкъра са бонусите, които предлагат специално за играчите от мобилно устройство. Някои букита предоставят бонуси до 50 лв., като заложите за първи път от мобилното си устройство.

Ако сте в постоянно движение или просто предпочитате да стоите на смартфона или таблета си, тогава мобилната версия на букмейкърите е точно за Вас.

Залози през мобилна версия

Залозите през мобилна версия представляват влизане през браузъра в сайта на букмейкъра. Сайтът в този случай обаче е пригоден за Вашия телефон за лесна навигация и употреба. Това е удобство за потребителите, за да могат да направят залога си бързо, лесно, където и да се намират. Когато използвате мобилната версия на сайта Вие пестите от мегабайтите си и скоростта на зареждане на сайта е по-добра.

Мобилната версия на букмейкърския сайт обикновено не се различава особено от настолната – всички функции и услуги и в нея се предлагат. Можете да се регистрирате в сайта за залози, да направите залог в излъчване на живо и много други.

Залози през апликации

Мобилната апликация представлява приложение, което може да изтеглите на смартфона или таблета си и да използвате всички възможности, предоставяни от букмейкъра. Приложенията са безплатни за ползване, като отново получавате бонус при използване на апликацията. Те се водят може би по-предпочитания вариант поради: удобството директно да влезете от иконата на смартфона си, запаметяването на специфични настройки и това, че са напълно безплатни. Освен това можете да гледате излъчвания на живо и да залагате в реално време през приложението. Като недостатък на мобилните апликации може да се определи това, че трябва постоянно да я актуализирате към последната версия. Също така заема част от паметта на Вашия смартфон.

Каква е разликата между апликациите и моб. версии?

Има няколко разлики между мобилната версия и апликация, като в много отношения са и сходни. И двата варианта предоставят почти всички услуги и функции, можете да влизате от тях, където и да се намирате и единственото, което Ви е необходимо, е интернет достъп. В дизайна няма почти никакви разлики между двете. Недостатък на мобилните версии и апликации при някои букмейкъри е това, че някои пазари не са достъпни.

Разликите идват от това кое ще Ви е по-удобно за ползване. Апликациите имат предимство в това, че са по-лесно достъпни. Влизате директно от приложението вместо да влизате в браузъра. Също така може да запаметите настройките на акаунта си и по-бързо да преглеждате пазарите и съответно заложите. От друга страна според изследвания мобилната версия на телефона зарежда по-бързо от апликацията и пести повече трафик.

Кои букмейкъри предлагат мобилни залози?

Ефбет мобилни

Efbet

Букмейкърът Efbet предлага само мобилна версия на своите потребители. През нея Вие имате достъп до всички пазари, които предлага и пълната версия на сайта. За да имате достъп от мобилно устройство, трябва да влезете през mobile.efbet.com . В момента Efbet разработват мобилна апликация за iOS, но тя не е достъпна още за потребителите. Вижте цялото ни ревю за мобилната версия на Efbet.

1хБет мобилни приложения и апликации

1XBET

1XBet предлага мобилна версия на сайта си, както и мобилна апликация достъпна за iOS, Windows Phone и Android с версия поне 4.1. Освен това, ако имате проблеми с приложението за Android, букмейкърът е създал специален браузер, през който да можете да правите залози. Научете още за мобилната версия на 1xBet от нашето ревю.

Бет365 мобилни приложения и апликации

Bet365

Букмейкърът предоставя на своите потребители удобна мобилна версия и мобилно приложение. Приложението е съвместимо с всички мобилни устройства на пазара – Android, Windows Phone и iOS операционни системи. Bet365 дава много примамлив бонус, когато заложите за първи път от мобилно устройство. За повече информация прочетете нашето ревю за мобилната версия на Bet365.

Пинакъл мобилни приложения и апликация

Pinnacle

Възможността, която дава Pinnacle Sport, е мобилно приложение, достъпно за операционни системи Android и iOS. Мобилната апликация предлага голяма част от функциите, които са достъпни и в декстоп версията. Букмейкърът предоставя и мобилна версия на сайта си, като по този начин дава избор и удобство на потребителите си. Преди да започнете да залагате през мобилно устройство прочетете нашето ревю за Pinnacle.

Бетфейър мобилни приложения и апликации

Betfair

Betfair има мобилно приложение, което може да изтеглите директно на Вашия смартфон или таблет. То е достъпно за всички мобилни устройства, но ако искате да използвате всички възможности, го свалете на декстоп версия и въведете кода ZBG101. Прочетете нашето ревю за мобилното приложение на Betfair, за да получите още ценни съвети.

5 най-често задавани въпроси относно мобилните залози

Да, букмейкърите предлагат много възможности за транзакции – дебитни и кредитни карти, електронни портфейли, банков път и други.

Всички апликации за iOS може да ги изтеглите напълно безплатно през iTunes. Google Play от друга страна е против приложенията, стимулиращи хазарта. Затова феновете на Android устройство трябва да изтеглят приложението през мобилната версия на сайта.

Влезте в мобилната версия на съотвения букмейкър и можете директно да изтеглите от там приложението.

Повечето букмейкъри използват защитени връзки – криптират цялата Ви лична информация, за да използвате услугите им безопасно.